miercuri, 27 iulie 2016

PRAJITURA ULTRARAPIDA CU CREMA DE CIRESE

O reteta lenesa, dar foarte gustoasa, pentru zilele in care nu avem timp deloc.



 Ingrediente : foi de prajitura din comert, 650 ml lapte 70 gr amidon si o esenta de vanilie, sau 70 gr praf de budinca cu gust de vanilie, 1 plic cu praf pentru jeleu de cirese, 5 linguri de zahar. Se pregateste budinca dupa instructiunile de pe plic, apoi cat e foarte fierbinte, se toarna in ploaie amestecand ca la mamaliga si praful de jeleu, direct in budinca.



 Se amesteca pana se omogenizeaza si se toarna fierbinte intre 2 foi de prajitura.Se poate adauga la crema si 125 gr unt de vaca, care se pune dupa gelatina, tot in crema fierbinte si se amesteca la fel. Este mult mai gustoasa dar ingrasa putin mai mult. 



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu