joi, 28 iulie 2016
CARTOFI PICANTI LA CUPTOR
1 punga de cartofi congelati, 200-300 gr ciuperci prajite [sau 1 cutie de ciuperci feliate, 200 gr costita tocata cubulete, 2 cutii de bulion amestecate cu 3 catei de usturoi, 1 lingurita cimbru tocat, 1 lingurita cimbrisor de camp, sare si pieper, 200-300 gr branza de burduf , 2 cepe mari prajite.
Chestia aia care se vede ca o tai cu foarfecul, este 1 snitel, de fapt 2 snitele umplute pe care le-am cumparat si nu au placut la nimeni in casa, asa ca le-am taiat fasii cu foarfecul si le-am pus pe deasupra dar se pot lipsi.
Cum procedam, FOARTE IMPORTANT!!! Se amesteca cartofii cu bulionul condimenatat, cu usturoi si verdeturi, dar FARA CEAPA!!! Ceapa prajita se adauga din loc in loc cu lingura, ca niste gramajoare, sa nu se combine cu restul condimentelor.
Ciupercile, branza de burduf care o sa se topeasca si o sa se scurga in cartofi, se pun pe deasupra.
La sfarsit presuram f putin busuioc. Ceapa ca si busuiocul or sa fie doar ca o "surpriza" pt papilele gustative, o sa le intalnim din loc in loc.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu