joi, 28 iulie 2016

Butoiase din felii de piept de porc, cu cartofel nou la mijloc


Felii de piept de porc cca 2 kg, 1 kg cartofei noi,mici, noi opariti cu tot cu coaja, 1 cana de vin rosu, cimbru , condimente pt mici


Se oparesc cartofeii 5 minute, dupa care se bat feliile de piept de porc cu ciocanul de snitele.


Se ruleaza felie cu felie, si se prind in scobitori.



Se pun in tava unsa cu putin ulei, se presara cu condimete, sare, si piper...


,,,se toarna cana de vin, apoi se dau la cuptor la foc potrivit cca 45 de minute, cat sa se rumeneasca bine deasupra.



Se intorc pe prte cealalt dupa ce s-au rumenit, si se coc la fel...



Se scot scobitorile dupa coacere. Condimentele de mici se pot inlocui cu cimbru, si piper pisat, care se amesteca in cana de vin.

Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu