duminică, 26 martie 2017

PLATOURI PENTRU PETRECERI CU PREPARATE SI BRANZETURI


Pentru aceste ordefuri avem nevoie de cubulete de salam, cubulete de cascaval si de branza feta, rosii micute taiate felii [am scos semintele sa nu se scurga], rondele de castraveti proaspeti de sera, si de castraveti murati, rondele de carnati [la alegere], jumatati ou fiert si felii de minicartofei fierti, feliute de salam, pasta de branza si patratele de felii de paine neagra, de toast, 1/2 salata, maioneza cu ceapa tocata [foarte marunt], parizer pentru toast feliat foarte subtire [calup patrat] si rondele de masline.

PLATOU DIN CUBULETE DE CASCAVAL, SALAM, FELIUTE DE PARIZEI SI CASTRAVECIORI MURATI



PLATOU DIN RONDELE DE CASTRAVETI, FELIUTE DE ROSII, CUBULETE DE BRANZA FETA SI RONDELE DE MASLINE NEGRE



PLATOU DIN PATRATELE DE PAINE,PASTA DE BRANZA CU MIRODENII,CASCAVAL SI RONDELE DE CARNATI



PLATOU DIN JUMATATI DE OUA FIERTE, FELIUTA DE CARTOFEL FIERT,MAIONEZA CU CEAPA TOCATA SI RONDELE DE MASLINE VERZI



PLATOU DIN FELIUTE DE SALAM CU FRUNZE DE SALATA VERDE




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu