joi, 4 august 2016

PATEURI CU CARNE DE PORC



Ingrediente: 500 gr carne de porc, 1 praz mare, 2-3 linguri fulgi de cartofi, patrunjel tocat verde, ketchup, 1 pachet foietaj din comert, sare si piper negru dupa gust,1-2 linguri ulei.


Se caleste carnea pana se evapora apa, intr-o tigaie unsa cu 1 lingura de ulei. Amestecam incontinuu, ca sa nu se prinda carnea in bulgarasi.


Amestecam carnea prajita cu prazul tocat [se poate inlocui cu ceapa], bine stors de apa, fulgii de cartofi, sarea si piperul.


Intindem foaia de aluat, dupa care asternem uniform amestecul de carne.


Rulam si apoi crestam felii.


Punem rulourile [eu am facut cantitatea dubla] intr=o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.


Le coacem cca 40-45 de minute la 180 de grade pana se rumenesc bine.


Servim cald, in portii generoase, stropite cu ketchup si presurate cu patrunjel verde.
Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu