Avem nevoie de :
500 gr ciuperci proaspete
1 ceapa mare calita
200 gr jambon slab
150 gr feta
200 gr smantana
1 ou
1 lingura faina [rasa]
200 gr cascaval ras
2 lingurite oregano
piper alb
fara sare [branza lasa destula sare]
5 linguri de ulei[4 pentru prajit, si una pentru uns tava]
pesmet pentru tapetat tava [cca 24-28 cm diametru]
Se calesc in 4 linguri de ulei ceapa taiata cubulete, pana devine aurie, apoi se adauga ciupercile curatate si taiate cubulete. Se rumenesc la foc mic, pana dispare apa.
Se amesteca apoi toate ingredientele, in afara de branza feta. Ca sa nu se sfarame, se taie cubulete mici, si se tine deoparte. Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, apoi se adauga si cubulete de feta deasupra.
Se serveste si calda si rece.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu